Съквартирантите разполагат само с една баня и една тоалетна

Битовите изпитания за съквартирантите започнаха. Освен че всички спят в една стая, те разполагат и само с една баня и една тоалетна. Някои от съквартирантите веднага коментираха, че това е предпоставка за конфликти, но такива не се появиха в първата сутрин.

 

Търпеливо и без скандали виповете изчакваха своя ред за миене на зъби и сутрешен тоалет. Най-незаинтересован от реда за баня бе Владимир, който прекара нощта в беседката за пушене, за да е близо до кучето си.

 

По повод първия учебен ден VIP Brother реши да върне Златка в началното училище, като й постави тайната мисия “Великите георграфски открития”.

 

Кристина Патрашкова нарече познанията й по география “абсурдни дори за ученик в началното училище”. Останалите съквартиранти се усъмниха, че Златка има тайна мисия и че се преструва, че не знае кои са столиците на Сърбия и Румъния. Успешна ли беше мисията на Златка и какви коментари предизвика представянето й, гледайте довечера, в 20.00 по Нова телевизия. 

 

От успеха на първите мисии на Златка и Фънки зависи обещаното плажно парти, с което съквартирантите ще посрещнат Памела Андерсън в първата й вечер в Къщата.

 

В първата си сутрин в Къщата виповете се отдадоха на сериозни философски разсъждения за смисъла на живота и смъртта. Разговора започна Владимир, който обвини останалите съквартиранти, че не харесват живота си и въпреки това не го променят.

 

Кристина Патрашкова е подготвила специален подарък за Памела. Какъв– гледайте довечера, от 20.00 само по Нова телевизия.