Фънки ще спи в президентския апартамент на Памела Андерсън...

Орлин Павлов, Къци Вапцаров и Соня Колтуклиева са тримата съквартиранти, които ще се борят за оставане в Къщата на VIP Brother при първите елиминации за сезон 2012. 

 
Певецът автоматично бе номиниран, защото отборът, воден от него, загуби сладка спортна битка, провела се по време на лайв изданието в сряда.
 
Най-много черни точки от съквартирантите си получи Къци Вапцаров, което също го нареди сред номинираните за изгонване.
 
Фънки – капитан на спечелилият вчерашното състезание тим, пък получи правото еднолично да определи кой ще бъде третият човек, отиващ на елиминации. Музикалният продуцент посочи Соня Колтуклиева.
 
„Тя не ми се вписва в картината и я усещам като човек, на кого не му е мястото в тази игра. Има вид на жена, която е адски резонна, не поема рискове, мисли с няколко крачки напред, което пък я прави сериозен конкурент. Малко ме дразни и това, че твърде често сменя тоалетите си”, обоснова решението си Фънки.
 
Той си извоюва и правото от тази вечер до края на участието си във формата да спи в президентския апартамент, подготвен за холивудската звезда Памела Андерсън.
 
По време на престоя си в Къщата сексапилната блондинка влезе в ролята на треньор на съквартирантите в мисията “Фитнес”. След като се намазаха с изкуствен тен за здрав калифорнийски вид, ВИП-овете трябваше да минат през три кръга изпитания, предвождани от капитаните на двата отбора – Багата и Ники. Сред задачите в мисията бяха изпиване на сурови яйца, позиране за модна фотосесия и битка между капитаните за най-много лицеви опори. В състезанието по издръжливост Багата и Ники се изявиха като достойни противници, въпреки притесненията на Съквартирантите как това ще се отрази на здравословното състояние на Багата. VIP Brother определи мисията за успешна, а в Изповедалнята Ники обясни, че не му е удобно да признае, че е по-силен, защото се изправя срещу човек със здравословни проблеми.
 
Първият сериозен сблъсък между лидерите в Къщата – Юлиан и Ники, набира скорост след последните мисии.
 
Още един конфликт между ВИП-овете излиза на преден план в битовите им спорове и разделя Съквартирантите на два лагера. Новите два отбора са тези на пушачите и непушачите. Хората, които искат да пушат в Къщата, начело с Криси Патрашкова, се борят да наложат вредния си навик на непушачите, оглавявани от Къци. Кой ще победи в борбата „за” и „против” тютюневия дим в Къщата, предстои да разберем в следващите дни. 
 
Какво още се случва в Къщата гледайте във VIP Brother на сайта Nova Play.