Соня пък ще се учи да танцува валс...

Утре вечер са първите елиминации във VIP Brother 2012. Орлин, Къци и Соня ще се борят за оставане в Къщата, като зрителите ще дават своя положителен, а не негативен вот, както в предишни издания на предаването.

 
За първи път Big Brother организира „Училище за звезди“. Преди да влезе в Къщата, всеки участник е попълнил въпросник с неща, които не е успял да направи в живота си до момента, но би искал. 
 
Всяка седмица номинираните Съквартиранти ще получават мисия, която предварително са заявили, че биха искали да изпълнят, след което на елиминациите в понеделник ще трябва да покажат какво са научили или какво са постигнали.
 
Какво направиха първите трима номинирани:
 
Соня – преди да влезе в Къщата тя е споделила на Big Brother, че иска да се научи да танцува валс. За да изпълни това нейно желания, специално в Къщата дойде Светлин Димитров, победител от VIP Dance, който прекара блзио 3 часа със Соня показвайки и тънкостите на танца. 
Къци – шоуменът от своя страна е завил на Big Brother, че винаги е искал да тренира борба, но не му е стигнало времето. Специално за Къци Вапцаров в Къщата влезе Станка Златева, която преподаде урок по борба на шоумена. 
 
Орлин – За разлика от Соня и Къци, Орлин е поискал от Big Brother да направи нещо, за което до момента не му е стигало смелост и не е искал баща му да знае предварително, за да не се тревожи – скачане с парашут.За да изпълни това негово желание, Big Brother изкара певеца от Къщата и го закара до Ихтиман, където от 3500 метра Орлин Павлов изпълни мечтата си. 
 
Какво е научила Соня Колтуклиева от Светлин, с кого ще се бори Къци Вапцаров и как Орлин Павлов скочи с парашут, гледайте в понеделник, 24 септември, от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова.