Темата пушене пък скара Бони и Мариана Попова...

Конфликтът на тема цигари и пушене в Къщата продължава. Бони и Мариана се скараха, след като фолкпевицата помоли Мариана да пуши на двора, поне докато времето е хубаво. Тя обаче отказа и обясни на Бони, че трябва да търпи. Мариана се кара и с Владо, след като му казва, че не е добре възпитан. По-късно в разговор с Криси Патрашкова и Никол, Мариана коментира хигиенните навици на сина на Стефан Данаилов и заключи, че "пътят до Бога е неизкъпан, пръдваш и хоп, при Господ".

 

За да съберат пари за седмичния си бюджет, Съквартирантите участваха в мисия за попълването му чрез харчене. В първият й кръг  ВИП-овете трябваше да изядат възможно най-много храна от богатата маса за закуска, като всеки изяден продукт им носи определена сума. Къци и Багата веднага забелязаха, че най-вкусните неща носят най-малко пари.

 

Във втория кръг от мисията Кристина Патрашкова и Соня Колтуклиева трябваше да прекарат възможно най-много време заедно, возейки се на въртележка една до друга. За всеки 10 минути те прибавяха по 10 лева върху седмичния бюджет. В друга игра в лунапарка в двора на Къщата Съквартирантите замеряха Фънки и Ирен с торта със сметана, а Никол трябваше да язди тюленче в продължение на един час.

 

Колко пари събраха Съквартирантите за седмичния си бюджет ще стане ясно в предаването на 26-ти септември.

 

Повече гледайте на Nova Play.