На живо те ще трябва да покажат какво са научили

Тази вечер ще станем свидетели на поредното „Училище за звезди“, което VIP Brother организира за номинираните Съквартиранти. На живо те ще трябва да покажат какво са научили.

 

Миналата седмица Орлин скочи с парашут, Къци тренира борба, а Соня се научи да танцува валс. Номинираните тази седмица ще се подготвят за:

 

Бони – преди да влезе в Къщата тя е споделила на Биг Брадър, че иска да се научи да пее джаз. За да изпълни това нейно желания, специално в Къщата дойде Милица Гладнишка, която показа тънкостите на джаз пеенето. Бони ще изпълни парчето “Fever”, чийто текст научи, въпреки че не говори английски.

 

Аксиния – певицата е заявила, че винаги е искала да научи вариететното изкуство Бурлеска. Тази вечер тя ще изпъли едно от култовите парчета от едноименния филм, изпълнено от Кристина Агилера.

 

Влади и Ирен – Двамата ще изиграят сцена от филма „От нищо нещо“. Владо ще влезе в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов, а Ирен ще се превъплъти в неговата съпруга, изиграна от Анета Сотирова. Двамата ще изиграят сцената, в която Панчо търси дали кравата Венетка е изяла ризата на негов приятел. Режисьор на сцената ще бъде Иван Ласкин.