Водещата на „Горещо” се просълзи по време на лайфа на VIP Brother в сряда

Най-емоционалният лайф от началото на VIP Brother 2012 се състоя в сряда вечер. Сълзите на водещата Венета Райкова по темата бащи и синове буквално разтърсиха България.


До тези сълзи се стигна след емоционален видеоматериал, в който съквартирантите дават своето обяснение за държанието и странностите на Влади Данаилов.


Минути, след като приключи предаването, интернет буквално бе залят с коментари за сълзите на телевизионната водеща. Час след края на шоуто в личния си профил във Фейсбук Венета написа: „Хора, разберете! Темата за бащите, изоставили децата си, ми е страшно болезнена! Няма нито да се обяснявам, нито да се оправдавам, че се разплаках в ефир!!!”


Болезнена е била и раздялата на родителите на певицата Десислава, която беше сред коментаторите в шоуто снощи. За първи път в ефир тя разкри тази част от своето минало.


Колкото до това защо Венета Райкова беше почти през цялото време без една обувка, обяснението е просто. В понеделник, докато снима поредния епизод на „Горещо”, водещата е наранила десния си крак. Виновникът за това са обувки от питон на една от най-известните италиански марки.