”Отечествен фронт”, събота, 6 октомври, от 18:00 по Нова телевизия

Златка Блек - такава, каквато никога не сте я виждали разкрива социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” тази събота, 6 октомври.

 

“Черната Златка. Защо се занимаваме с нея? Първо, защото вие се интересувате от нея неистово и второ, защото вие сте виновни заради нея. Има и още – интервюто е жанр „в легло с Черната Златка“. А в леглото тя е доста гола. Това е положението – вие родихте Черната Златка, вие я създадохте, вие я научихте на нещата, които знае, а сега трябва аз да се занимавам с нея. Всеки носи кръста си. Не съм знаел, че да лежиш в леглото със 120 см. гръдна обиколка и да питаш каква е била като малка... същата обиколка, това си е тежък физически труд” – разказва Мартин Карбовски.

 

“Чудя се дали да не напиша биографията на Златка – жената, с която мастурбирате в началото на XXI-ви век. Тя е и обобщеният образ на трудовата героиня на нашето време. Едно време беше Найда Манчева, сега е Златка Черната. Многомашиннички! Честно казано обаче – по-добре в леглото със Златка Блак, отколкото с Найда Манчева...”, допълва Карбовски.

 

Броят на мъжете в живота на Златка, колко пари получава на месец от приятеля си, кое е безценно за нея, би ли си хванала за приятел учител, отношенията й с биологичния й баща... Да правиш интервю в леглото със Златка не е лесна работа – особено, когато жанрът леко се променя и от “в леглото с Карбовски” става “във ваната със Златка”.

 

“Гръцката митология разказва как Зевс обладал Даная под формата на златен дъжд. Така е и днес с жените  – за да обладаеш някоя Даная, трябва да я посипеш със златен дъжд. В наше време върху Даная се сипе златният дъжд на богатите мъже, а от тях се ражда Горгона Медуза – усещането, че сме глупави и чалгирани”, коментира Карбовски.

 

“Ще ви кажа най-важното - каквато и да е Златка, виновни са мъжете. Другото, което се случва, е просто омаскаряване на неграмотните. Не забравяйте – столицата на глупостта е жестокостта. Жестокостта, с която се отнасяме към децата, жените, по-малките и по-смотаните. Бъдете милостиви към Златка. Тя е вашето общо дете, което заченахте, родихте, забравихте да пратите на училище, детето, което изнасилвате всеки ден за левче… И точно вие днес й се подигравате, че е проста?! Прекалявате! Тя е просто точно толкова, колкото ви е нужна, за да спите с нея. Или да онанирате. Златке, това е метафора, не се отнася до тебе!”, обобщава водещият.

 

”Отечествен фронт”, събота, 6 октомври, от 18:00 по Нова телевизия

 

Не го изпускай, няма повторение!