Майка и син избраха и капитаните на отборите за следващата номинационна игра

 

По време на VIP Brother Live в понеделник зрителите решиха, че измежду тримата номинирани – Бони, Ники и Ирен и Владо, Къщата трябва да напуснат тандемът майка и син.
 
Преди да си тръгнат обаче, двамата трябваше да преминат своя изпит в „Училище за звезди”. Те избраха да посетят дом за изоставени деца. След това Владо пък получи индивидуална задача – да напише искрено писмо до баща си Стефан Данаилов.
 
Като част от своето предизвикателство Бони пък научи наколко урока по история и получи „Отличен” от журналиста Иван Гарелов, който я изпита на живо в студиото на VIP Brother.
 
И, докато певицата учеше усърдно, Ники Мартинов трябваше да почисти няколко столични улици, заедно с екипи от чистотата.
 
Когато напуснаха Къщата, Ирен и Владо посочиха капитаните на двата отбора, които ще се състезават в следващата номинационна игра в сряда. Майка и син избраха това да бъдат Никол и Златка. Това означава, че една от двете красавици, чийто тим загуби, ще влезе в борбата за оставане в шоуто през следващата седмица.
 
Какво още се случва в Къщата гледайте в епизодите на VIP Brother в Nova Play.