Защо - гледайте днес, от 20.00 часа само по Нова телевизия

Тризначките изправят на нокти звездите в Къщата, които мислеха, че след всичко, което преживяха, VIP Brother вече няма с какво да ги изненада. Вяра, Надежда и Любов са както винаги колоритни и с тройно по-високо самочувствие.

 

Тази вечер Съквартирантите ще се запознаят с истинските Вяра, Надежда и Любов. Трите сестри направиха истинска драма, на каквато само те са способни. Звездите в Къщата са в шок!

 

Златка сподели с VIP Brother къде се крият дълбоките корени на омразата, с която посрещна тризначките в Къщата.

 

Златка реши да разтовари нервното напрежение, натрупано през последните няколко дни, като си го изкара на Къци. След като беше номинирана за изгонване, плеймейтката крещя на Къци, като го нарече “тъпанар”, “паразит” и се закани, че ще го набие. В Изповедалнята Къци призна, че се страхува от Златка, защото тя има лабилна психика и психични проблеми.

 

Поредният опит на Къци да изясни отношенията си с Юлиан претърпя пълно фиаско. Този път оперният певец ще каже на всички това, което мисли за Къци.

 

Новата седмична мисия на Съквартирантите е “Латино сериал”. Звездите трябва да се превърнат в герои от венецуелския сериал – “Позволена любов”. Кой каква роля ще играе – гледайте днес, от 20.00 часа само по Нова телевизия.