Дали мисията им ще се окаже успешна?

Съквартирантите бяха наказани с ограничение на достъпа до храна за 48 часа. Повод за санкцията беше Орлин, който призна пред някои от ВИП-овете, че е номинирал Мариана.

 

Мариана връща пръстена на Ханес! От успеха на тайната им мисия да инсценират скандал и раздяла, зависи възстановяването на достъпа до хранителните запаси на Съквартирантите. Ще успеят ли да убедят всички или някой ще ги заподозре?

 

Историята, която изиграха влюбените пред Съквартирантите е класическа - напориста колежка, влюбена в Ханес, с която той е излизал, докато Мариана е в Къщата. Ще успеят ли да се превъплътят в ролите си докрай?

 

Тази седмица Къщата на VIP Brother се превърна в олимпийски стадион. В новата си седмична мисия Съквартирантите се състезават в два отбора, разделени на две дисциплини – художествена гимнастика и синхронно плуване.

 

Тризначките отново отказват да участват в мисия, притеснени да не се изложат. Ще успее ли VIP Brother да ги убеди да се включат и този път?

 

След напускането на Юлиан вече абсолютно всички Съквартиранти се обърнаха срещу Къци. ВИП-овете са убедени, че той има стратегия за спечелване на шоуто и са силно подразнени от амбицията му да спечели.

 

Всичко това гледайте тази вечер в 20.00 часа