В играта бяха раздадени точно 197 хил. лева и четири леки коли за един месец

Всяка събота по Нова ТВ предаването „Национална лотария“ и водещият Захари Бахаров радват зрителите от малкия екран с големите награди, които раздават. Шоуто дава шанс на девет късметлии, избрани от специален жребии под контрола на Държавната комисия по хазарта, да играят за атрактивните предметни и парични награди. Играта, която стана точно на един месец, раздаде на 36-мата участници в четирите й издания точно 197 хил. лева и четири нови автомобила. 

 
Тази събота в студиото на предаването отново един от участниците си тръгна с  ключовете за чисто нова кола. В играта „Щастливата монета“ за возилото се бориха три дами – Виктория Илиева, Теодора Тричкова и Виктория Стоянова. Въпреки всички ритуали за късмет, които направика участничките, той се усмихна само на една от тях. Счетоводителката от Перник Теодора Тричкова се сдоби с новата кола.
 
„Много бях притеснена и не вярвах, че ще имам такъв успех. Имах шесто чувство, но не се доверявам на късмета си, откакто земетресението в Перник се случи точно на моя рожден ден. Но все пак явно съм късметлийка“, споделя Теодора. 
 
Във втората игра в предаването „Сейфове“ за джакпота от 40 хил. лева се конкурираха Светлин Романенко и Виктория Михайлова. Големите очаквания и на двамата обаче не се сбъднаха и те спечелиха общата сума от 2 750 лева. 
 
Символът „MEGA JACKPOT” в третата игра се падна на 34-годишния Петър Васов от Берковица. Безработният от две години и половина мъж грабна 10 хил. лева и обеща първо да почерпи приятелите си с част от печалбата и после да мисли как да оползотвори останалите пари.