Гледайте ги тази вечер, от 20.00 часа, само по Нова ТВ

Люси, Орлин и Къци ще се борят за оставане в Къщата на последните елиминации във VIP Brother 2012 по време на живото предаване тази вечер, от 20.00 часа, само по Нова ТВ.

 

Зрителите ще определят кой ще спечели. От тази вечер те ще могат да гласуват за своя фаворит. След края на живото предаване телефонните линии на Съквартирантите ще бъдат отворени и всеки ще може да гласува за своя любимец.

 

Седемте участници, които останат в Къщата след последните елиминации днес, ще се борят за зрителския вот до събота, когато звездата, събрала най-много гласове от феновете си, ще бъде обявена за победител в шоуто.

 

По време на живото предаване в понеделник, тримата номинирани ще трябва да докажат музикалните си способности в една мисия, която ще провери тяхното самообладание и смелост.

 

В “Училище за звезди” Люси, Орлин и Къци трябваше да научат по едно популярно диско парче, което да изпълнят на живо в предаването. VIP Brother отново е подготвил изпитание-изненада за номинираните. Какво ги чака – гледайте довечера, 20.00 часа, само по Нова ТВ.