Певицата представи парчетата от последния си албум, които са в поп и джаз аранжимент

С първия си самостоятелен концерт Цветелина Янева постави нова ера във фолка. Певицата изпълни парчетата от последния си албум в поп и джаз аранжимент. Сред гостите на Янева бяха нейните родители, които не скриха, че се гордеят с дъщеря си.


Изпълнителката откри шоуто с елегантна дълга зелена рокля. В ролята на водещ на вечерта влезе актьорът Димо Алексиев, пременен с папионка.


Представянето на новия албум бе уважено от завиден брой звездни гости. Изненада за нас бе да видим младата поп надежда Дивна. Оказа се, че дори изпълнителката на хита „И ти не може да ме спреш” е почитател на Цвети.


Софи Маринова бе неузнаваема и почти без грим, а Галена от своя страна ни се стори видимо отслабнала. Въпреки че двете с Янева се обличат по коренно различен начин, имат един и същи стилист.


Поп фолк изпълнителите останаха очаровани от спектакъла. Звездата на вечерта обеща още много нови проекти. Колегите на Янева от поп фолк бранша не изостават в амбициозните планове.


И ако Лили Иванова бе първата родна изпълнителка, която напълни зала „Арена Армеец”, то Цвети Янева стана първата поп-фолк звезда пяла в клуб, известен с джазовия си имидж.


Като цяло атмосферата бе положителна, а най-развълнувана от всички разбираемо бе самата изпълнителка. Без значение за кой стил в музиката говорим, на родната сцена никога не е скучно.