Певицата на народа сподели, че в момента няма мъж до себе си

„Много хора ми казват, че не слушат поп фолк, но слушат мен. Много съм критична към текстовете, които пея”, каза певицата Ивана в ефира на предаването „Карбовски: Директно”.

 

На въпрос не сме ли отишли към Ориента певицата отговори, че тази музика е за народа.

 

„Тя не е характеризирана и не се знае какво точно е български поп фолк. Упрекват ни, че тя е мелез”, каза певицата.

 

Тя заяви, че е много отговорно да носиш прозвището "певицата на народа”, но не скри, че й харесва да я наричат така.

 

Изпълнителката разказа и как е станала певица. На 15 години една от певиците на баща й не идва на участие и тя я замества. Оттогава са минали много годни, но тя не се отказва от пеенето. Много пъти си е казвала, че ще спре, но не го е направила, въпреки че майка й е искала тя да стане адвокат или лекар.

 

За времето на мутрите

 

Певицата на народа разказа история, случила се по времето, когато се е разделяла територията. Тя и оркестърът й са били на морето.

 

„Дебеловрато момче влезе в стаята ми и заплаши с пистолет колежките ми. Тогава исках да се откажа”, сподели Ивана и допълни, че сега има повече сигурност.

 

За Бойко Борисов

 

„Ние не си пием кафето заедно сутрин. Ще съм доволна, ако съм любимата му певица”, коментира Ивана. На въпрос била ли е любовница на премиера тя отговори отрицателно.

 

За забраната за пушене

 

„Малко ми е крайна. Чувствам се дискриминирана. Но взех да свиквам", сподели изпълнителката. И все пак за нея би било по-добре, ако строгият закон бъде отменен.

 

За личния й живот

 

Певицата сподели, че не си спомни защо се е развела със съпруга си Валентин. Дъщеря й Теодора е на 20 години. Казва, че обича да държи нещата в свой ръце.

 

Споделя, че не я вълнува края на света, а на 21 декември щяла да се забавлява със свои фенове на частно парит в Сапарева баня.

 

Ивана откровено призна, че няма мъж до себе си. Споделя, че никога личното й щастие не е зависело от това. Приятелите й заместват мъжа до нея. Смята, че е добра майка, въпреки че е пропускала важни моменти от живота на дъщеря си, но е успяла да й осигури всичко, което й е нужно.

 

„Трябва да имаш характер, да си постоянен и да не се отказваш”. Така Ивана отговори на въпрос какво му трябва на човек, за да успее в България.

 

„Животът не е за всеки”, смята певицата.

 

Цялото интервю на Мартин Карбовски с Ивана гледайте във видеото.