Според нея ролите на мъжа и жената сега се разменят и затова жените плащат висока цена

В Dancing Stars се научих се на стойка. Беше много полезно. Всички са супер готини. Пожелавам голям успех на Елен Колева, с която се сближих най-много”, каза в предаването „Събуди се” сексологът Наталия Кобилкина, за която танцувалното приключение приключи в петък. 

 

„За зрителите беше шоу, за нас школа. Много беше трудно. Това е най-трудният и тежък проект, в който съм участвала до момента”, каза още Наталия.

 

На въпрос срещат ли се някъде танцът и любовта тя отговори, че чрез танца можеш да изразиш чувствата си, но няма пряка връзка между танца и секса. Сексоложката сподели още, че има жени, които стигат до успеха, но ако тя не е щастлива, тя не  се чувства добре с всичките си успехи. 

 

За да прецени една двойка и е нужно 1 час. „Това е като математиката и физиката. Моята работа е да намеря какъв закон е нарушен и да го оправя”, добави тя. 

 

За нея най-важно е да сме истински с партньора си. „Това обаче изисква смелост и кураж”, смята тя и добави, че двама души трябва да работят за една връзка. Според нея ролите на мъжа и жената сега се разменят и затова жените плащат висока цена. „След 30 години много трудно забременяваме. Природата ни наказва, защото жената губи същността си”, смята Кобилкина. „Ставаме толкова алчни, а трябва да знаем кое е най-важно сега”, добави тя.

 

Наталия сподели, че в България се чувства добре. „Няма идеална държава”, каза тя.