Мобилната платформа се фокусира върху новини, репортажи и интервюта, достъпни за потребителите

От 2 април новинарският ни сайт NovaNews.bg вече има своята мобилна версия. Мобилната платформа се фокусира изцяло върху видео съдържанието. Тя предлага ексклузивни новини, репортажи и интервюта, които ще бъдат достъпни до потребителите навсякъде и по всяко време. 

 

Освен че ще могат бързо и удобно да разбират най- важните новини, потребителите на мобилната версия ще могат да дискутират най-актуалните въпроси, да участват в анкети и да изпращат своите репортажи в рубриката „Моята новина”. 


„Ние стигнахме до извода, че хората имат потребност да консумират новини, където и да са, по което и да е време. Нивото на мобилните комуникации в България също е много добре развито. Ето защо ние забелязахме, че комбинацията между тях е достатъчно силна. Така решихме да създадем тази мобилна версия, с идеята да предложим на потребителите изключително доброто и качествено съдържание, което Нова телевизия предлага на своята аудитория”, обясни Артурас Салда, мениджър на отдел „Нови медии” в „Нова Броудкастинг Груп”.