Певецът заяви, че се възхищава на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов

"Това същество ме накара да проумея, че хората не могат да дадат такава обич. Тя ме промени и ме направи по-добър. Заедно сме от 16 години и тя ми е обещала, че скоро няма да си отиде от мен”. Това заяви в студиото на "ДикOFF" певецът Веселин Маринов за кучето си Линда, като го определи като неговата голяма любов.

 

Веселин Маринов определи „За теб, Българийо!” за най-популярната му песен. „Тя е химна на моите концерти”, категоричен бе той и допълни, че има зад гърба си 26 албума, на които хората се радват. Маринов се похвали и с турнето из страната, когато публиката е била многолюдна на всеки от 16-те концерта.

 


По повод приятелството му с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов той заяви: „Цветанов ми е приятел отпреди ГЕРБ да дойде на власт. Той е моят пример в живота, не го крия – възхищавам му се като морал и възпитание. Той е мой приятел, а приятелите се събират по единомислие”.


Певецът си спомни за моментите, когато е Цветанов не му е вдигал телефона и го опрадва с думите: „Това беше в момент, когато беше ангажиран и когато правителството падна под натиска на улицата. Когато човек преживява трудни моменти, не му е до никого”.


По повод политическите му пристрастия Маринов каза: „Аз не съм бил безразличен към живота и хората, които ни управляват. Дясномислещите хора са трезво мислещите. Това са хората, които благодарение на качествата си вървят напред. БСП не се разви като съвременна партия”.


Запитан за раздялата с любовта на живота му, певецът отвърна: „Раздялата със съпругата ми не се отрази на кариерата, защото сега съм отдаден само на кариерата си. Аз бях съпруг, който много обичаше жена си. И аз искам да ме посрещат вкъщи, да мирише на дом, на топлина”.


Целия разговор гледайте във видеото.