Латино партизанинът сготви печена риба – най-лесното ястие за къмпинг

“Черешката на тортата” беше днес при „Пясъчните хора”. Искрен Пецов изкуши всички с храната, която приготви, развесели останалите с инструмента си и ги шашна отново с него.

 

Тази седмица под зоркото око на Иван Манчев си припяваме „Ах, морето”, заедно с гласа на морето Тони Димитрова, латино партизанина Искрен Пецов, приморския гларус с подрязаните крила – Здравко от Приморско, човека, който ако има 100 марки – стигат му за цяла нощ Иво Танев и „черешката на тортата” Златка Димитрова.  

 

В прекрасната си лятна кухня Искрен сготви печени миди на шишчета за предястие и печени филийки, намазани със зехтин и с по едно чесънче отгоре. Основното ястие беше печена риба – най-лесното за къмпинг условия. А за десерт гостите му получиха палачинки и печени зеленчуци с мед.  

 

След като сам си даде 5 плюс, Искрен Пецов събра общо 26 точки и застава под Златка в класирането с нейните 27.