Продуцентът Мон Дьо в „На кафе”

„Лайфстайлът е много важна част от живота на всеки един от нас. Смятам, че „Студио VIP” може да представи истинското лице на хората и събитията от шоубизнеса”, каза продуцентът и водещ на предаването Мон Дьо в „На кафе”. Там той представи и екипа си, в който има няколко нови попълнения. Освен водещата Нели Атанасова там са и Надя Павлова, Гергана Малкоданска и Андреа Влъчкова – всяка една от които ще отговаря за определена рубрика в предаването.
 
„Нашият екип отразява новините такива, каквито са. Ние представяме най-актуалното и най-интересното, което смятам, че ще се хареса на зрителите. В никакъв случай няма да показваме пошлостта и жълтините, като по този начин ще възпитаме и хората да гледат нещо истинско”, казва Нели.  
 
„Рубриката „Хот-нот” на Надя е класация, която отразява хората и събитията от седмицата, на които казваме „да” или „не”. Най-важното е знаменитостите да разберат, че не се заяждаме с тях за цялостното им присъствие, а за конкретен повод и случай. Това не са лични нападки”, поясни Мон Дьо.
 
В предаването, което може да гледате в ефира на Нова ТВ всяка събота и неделя от 13.30 ч., Гери Малкоданска ще ни запознае какво са правили звездите, преди да станат известни. Андреа от своя страна представя фаворитите за тазгодишните награди „Оскар”.