Той не успя да определи дали е разочарован, или не от излизането си от VIP Brother

От една страна вътре се завързаха нови приятелства. Но в другия момент се питах какво правя там – говорихме, карахме се, сдобрявахме се, казах какво мисля по редица въпроси. Очаквах друго от това зрели хора да се занимават с битовизми. Нямахме високи теми на разговор”.

 

Това заяви в предаването „На кафе” бившият политик Павел Чернев, който снощи излезе от Къщата. Той обаче не успя да определи дали е разочарован, или не от факта, че е излязъл от Къщата на VIP Brother.


Запитан защо не са го спасили зрителите, той отвърна: „Така са преценили хората. За мен до голяма степен излизането в тази пета седмица дойде добре, защото според мен отсега нататък в Къщата ще има много повече нерви и конфликти”, прогнозира още Павел Чернев.


Павел коментира извинението си към Мира Радева и семейството йОтносно конфликта си с певицата Ирина Флорин той поясни, че често е виждал как битовите неуредици я дразнят. „Виждах едно уплашено същество, което в един момент издаваше странни звуци и интонации”, коментира той. Според него поведението й показало отрицателно отношение към останалите съквартиранти. Той коментира и извинението си към социолога Мира Радева и семейството й.


Целия разговор гледайте във видеото.