Младият секссимвол сподели плановете за бъдещето си и интересни детайли от личния си живот

Последното изпълнение беше много интересно за мен, тъй като беше първи опит в рапа. Досега не съм рапирал, но това е готиното, че X Factor те сблъсква с нови неща. Всеки елемент крие някаква трудност, но мисля, че най-сложно бе изпълнението на песента на Графа. Най-много ми прилягат нещата на Майкъл Бубле. На първия кастинг изпълних “Sway”, този стил подхожда много на моя тембър”, сподели в студиото на „Здравей, България” един от новите секссимволи в X Factor - Мартин Котрулев.

 

Всички участници са много симпатични, с всички се разбирам, мога да си говоря с тях. В четвъртък зрителите ще видят интересно изпълнение, ще запазя песента в тайна, но мога да кажа само едно – Елвис”, каза Мартин.

 

Той разказа и какво го е тласнало към пеенето, след като почти цял живот е свирил на кларинет, включително и в секстета на Боби Йоцов. „Сблъсках се с пеенето и разбрах, че ми харесва много. Така мога да изразявам себе си повече", допълва той. 

 

Въпреки че много момичета въздишат по младия изпълнител, Мартин държи на своята приятелка, с която са заедно от около две години. „Тя ме подкрепя напълно”, споделя той, но отказва да коментира бъдещите си планове с нея.

 

Поддържам формата си чрез стрийт-фитнес, лостове и свободни тежести”, допълни младият изпълнител.

 

За участието си казва, че иска да продължи и че X Factor е само началото на пътя му като изпълнител. „Искам да развия пълния си потенциал. X Factor е място, на което един млад човек може да го постигне”, завърши Мартин.  

 

Цялото интервю гледайте във видеото.