Момичетата отпаднаха от X Factor, но не смятат да се разделят

Продължаваме заедно!”, категорично заявиха участничките в X Factor – групата LOLLIPOP, в студиото на „Събуди се”. Ива, Хриси, Капка и Мария обещаха да продължат като група, независимо от отпадането си.  Любопитното е, че четирите гостуваха в студиото на Нова ТВ, след като цяла нощ купонясваха със своя ментор в Пловдив.

 

Искаме да благодарим на нашия ментор Мария Илиева, която направи много за нас, подкрепяше ни, мотивираше ни и ни нахъсваше. Също така изразяваме благодарност на целия екип на X Factor – стилисти, режисьори, сценаристи, и всички, които се грижеха за нас по време на предаването”, казаха младите изпълнителки.

 

Смятамe, че зрителският вот е базиран на предходното ни изпълнение”, споделят те. За първи път се наложи да бъде намесен гласът на зрителите, тъй като журито не можеше да вземе решение кой трябва да си тръгне от предаването.

 

Не успяхме да покажем много неща, но има време за това. Тепърва ще ви изненадваме. Не успяхме да покажем своята индивидуалност, защото като група обикновено се смесват представите”, добавиха момичетата.

 

Lollipop отпадна миналата вечер в елиминациите срещу Таня. За първи път журито не успя да вземе решението и гласовете бяха 2 срещу 2. Мария и Любо подкрепиха Lollipop, а Саня и Заки – Таня. Така се наложи зрителският вот да определи кой да напусне. Разпознаваемият рок глас на Таня и невероятното ѝ изпълнение на Knockin' on Heaven's Door на Guns N' Roses убеди Саня да даде своя глас за нея. Lollipop пък се представиха с Little Mix и Change Your Life. Заки сподели, че след неговите четири момичета, Lollipop са другите му любимки, но подкрепи своя участник Таня.

 

Как ще се представят участниците на следващия концерт? Кои ще бъдат на елиминации и кой ще бъде следващият, която ще напусне X Factor, ще разберем следващата седмица – 31октомври и 01 ноември по Нова ТВ.

 

Цялото интервю с LOLLIPOP може да гледате във видеото.