Този сюжет ще видите в "Съдби на кръстопът"

От 11-и февруари зрителите ще гледат "Съдби на кръстопът" три пъти в седмицата - всеки вторник, сряда и четвъртък в праймтайма от 21:00 ч. Предаването отбеляза силен първи сезон миналата година и предизвика голям интерес със своите разтърсващи истории, заснети по действителни случаи от екипа на продуцента Краси Ванков.

 

Вторият сезон на документалното риалити стартира на 11-и февруари с шокиращата история на алкохолизирана майка от София. Жената се е развела със своя съпруг преди време и гледа сама двете си деца. Заради семейна трагедия 39-годишната Виолета се срива емоционално и започва да пие. Грижите за 11-годишната й дъщеря и за 9-годиншиня й син я натоварват все повече. Децата са оставени буквално на произвола на съдбата. Дори те самите се опитват да се грижат за майка си - пазаруват, плащат сметки и работят надомно вместо нея. Това им се отразява и физически, и психически - малките или не ходят на училище, или направо заспиват в час.

 

Когато баща им разбира за това, не е на себе си и започва тежка и сложна битка с бившата си съпруга, за да се опита да я вразуми... Какъв ще е резултатът от битката и каква ще бъде съдбата на децата, ще стане ясно в "Съдби на кръстопът" във вторник, на 11 февруари от 21:00 ч. по Нова.

 

В сряда в предаването ще гледаме още една трогателна история по действителен случай. Тя разказва съдбата на отчаян баща от Пловдив, който е на път да загуби двете си деца. 38-годишният Венцислав е разведен със своята съпруга Соня, която дори е започнала нова връзка. Майката всъщност първа напуска семейното огнище и започва на чисто с новата си половинка. Но когато и Венцислав намира своята нова любов, нещата коренно се променят. Соня не може да приеме това толкова лесно и започва да крие децата от него, дори тайно се премества да живее в София. Отчаяният баща е готов на всичко, за да не изгуби деца си... Венци тръгва за столицата, за да търси 10-годишния си син и 8-годишната си дъщеричка. Каква изненада го очаква в София и ще успее ли да се пребори за децата си - зрителите на Нова телевизия ще видят в "Съдби на кръстопът" в сряда, на 12 февруари от 21:00 ч. по Нова телевизия.

 

В четвъртък пък ще видим историята на самотна майка, преследвана от натрапник. 38-годишната майка на две деца е подложена на системен психически тормоз от инфантилен, но опасен мъж, с когото е прекарала само една нощ по погрешка. Натрапникът обаче решава, че Камелия е жената на живота му и започва да я преследва навсякъде, което я докарва до лудост. Мъжът дори започва да тормози цялото й семейство, като се опитва да влезе в живота на дъщерите й, на собствената й майка и дори на новия й приятел. Заради едно нелепо прегрешение самотната майка губи контрол над живота си и се чуди, какъв е изходът...За зрителите на Нова телевизия той ще стане ясен в четвъртък, на 13 февруари от 21:00 часа.

 

Любопитна информация за предстоящия сезон можете да намерите на официалната страница на предаването във Фейсбук.

 

Предаването "Съдби на кръстопът" можете да следите и в Nova Play.