Поздравите към Гала и екипа на предаването можете да видите във видеото тук

Популярни лица от шоубизнеса, телевизионни водещи, артисти и спортисти отправиха своя поздрав за 10-ия рожден ден на „На кафе” по Нова. През февруари най-успешното женско предаване празнува 10 години в ефир с подкрепата на колеги, приятели, зрители и почитатели. 

„Българският зрител има вкус и избира по-доброто, а то е всяка сутрин от 9.30 до 11.30 ч. - „На кафе” по Нова”, отсече актьорът Димитър Рачков в поздравлението си към водещата Гала и екипа на предаването. „За мен Гала е Тутанкамон”, заяви Рачков, като в типичния за него шеговит стил си представи, че един ден пирамидата на Гала ще бъде сред забележителностите в България. 

В поздрава си шампионката по художествена гимнастика Мария Петрова отбеляза, че екипът на предаването е много постоянен и целенасочен, като същевременно се променя в крак с времето.„Успявате да докоснете всеки страх, всяко желание и любопитство на българската жена, а това не е лесно”, подчерта тя. 

И както казва обичаният водещ Петър Вучков, дълголетието на едно предаване е гаранция за неговото качество. Затова той пожела на „На кафе” дълголетието на предаването „Минута е много” - 33 години в ефир.

Поздрави за 10-ия рожден ден отправиха още водещите Маги Желязкова и Мария Игнатова, Евгени Минчев - PR и продуцент, актьорите Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева, боксьорът Тервел Пулев, Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова - Бередин, стилистът Кръстьо Капанов, социологът Мира Радева, банкерът Левон Хампарцумян и много други. До края на февруари очаквайте още материали и интервюта, посветени на „На кафе”, с които към приветствията се присъединява и екипът на сайта Novatv.bg. 

Всички поздрави можете да видите във видеото към статията.