Веселин Маринов е в звездното жури на „Големите надежди”

Продуцентът Маги Халваджиян и целият екип представиха най-новите лица в две от най-забавните и положителни предавания в ефира на Нова тази пролет – „Като две капки вода” и „Големите надежди”. 

 

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода”, които зрителите ще виждат в различни образи от 10 март. На сцената всички присъстващи видяха и как протича едно преобразяване – въпреки че са нужни поне 3 часа, екипът от професионални гримьори извърши истински рекорд и преобрази Невена Бозукова-Неве в Мадона за геройските 30-40 минути.

 

Стана ясен и последният човек, който ще бъде част от звездното жури на „Големите надежди” – Веселин Маринов. Заедно с Любо Киров и Дивна, тримата ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България от 12 март. За неговото обявяване водещият Драго Симеонов получи безценна помощ от една истинска голяма надежда – малката Ахинора, която влезе в ролята на негова асистентка и доказа, че малките таланти заслужават своето място на голямата сцена. 

 

„Не зная да имам официален музикален албум”, така Деян Донков коментира своето най-голямо притеснение в „Като две капки вода. Пеенето за него ще бъде най-трудно, но пък увери, че е жаден за нови роли. Затова и приема да бъде сред осемте участници в новия сезон на „Като две капки вода”, който стартира на 10 март, от 20.00 часа по Нова. „Обичам магическото „акó” – ако това „акó” в „Като две капки вода” стане магическо, значи ще победя” – допълни той. 

 

Мая Бежанска – актрисата, която радваше всички с детския си глас с „белите маратонки и изтъркани джинси”, сега ще мери сили със своите колеги в най-забавното предаване за звездни преобразявания. Тя копнее за роли, които са близки до нея като например Сезария Евора, шеговито коментира Мая. Звездата, чиито образ пресъздава „Трябва да бъде дебела, черна, с пура в ръка и с нисък глас”. Чаровната актриса сподели, че много се притеснява да влезе в ролята на R&B изпълнители, защото не е сигурна къде точно трябва да „влезе” в песента, и докато разбере – тя вече е приключила.

 

Шеметна футболна кариера – затова мечтаел като дете Веселин Маринов, третият член на журито на „Големите надежди” . Любимецът на цяла България ще застане до Любо Киров и Дивна и от 12 март тримата заедно ще посрещнат най- талантливите пеещи деца на България. С неговото присъединяване към екипа на шоуто, три поколения музикални изпълнители ще помагат и поощряват големите надежди.

 

Като дете Веселин Маринов бил буквално разделен между музиката и футбола. Той бил най-изявеният и запален спортист в класа, играел като нападател и халф в училищния отбор, с който дори печели Градското първенство. Другата му голяма любов обаче – музиката, надделява над футболното увлечение. Броени дни преди старта на „Големите надежди” изпълнителят на „Горчиво вино” си спомни именно за дългия път към голямата сцена. Първите си музикални стъпки прави още в предучилищна възраст с изпълнение на песента „Когато бях овчарче“ на детско тържество, качен на малко столче. 

 

Още в шести клас пък започва да свири на барабани – не истински обаче, а наредени върху чина различни по големина учебници. Така попада и в гимназиалната група, където за първи път сяда зад истински ударни инструменти. По-късно се изявява като солист на група и започва да композира сам. В десети клас написва песента "Тъгата на моряка" по стихове, които случайно вижда в тетрадката на своя съученичка. Песента предизвиква такъв фурор в града, че е представена като цяла театрална постановка. Едва по-късно младият композитор разбира, че стихотворението „Тъгата на моряка“ е на Давид Овадия.

 

Голямата си музикална кариера Веселин Маринов започва в прогресив рок бандата „Импулс" през 1981 г., където е вокал. Следват поредица първи награди, а след това и солова кариера. Днес той е един от най-обичаните изпълнители – с песни като "Ти си любовта", "Горчиво вино", "За теб, Българийо"... и много други, Веселин Маринов категорично печели любовта на публиката. 

 

Как ще се справи с новото предизвикателство? Кои ще бъдат първите надежди, които той, Любо и Дивна ще посрещнат на голямата сцена, ще разберем със старта на „Големите надежди” на 12 март, 20.00 ч. по Нова.

 

„Големите надежди” – 12 март, 20.00 ч. по Нова

 

"Като две капки вода" – 10 март, 20.00 ч. по Нова

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес