Никол Шерцингер е приела четвъртото предложение за брак на Люис Хамилтън

Любовният живот на холивудските знаменитости винаги е безкрайно интересен и никога не може да бъде запазен в тайна за дълго време. 
 
Ето и последните любопитни новини около Наоми Кембъл, Риана и Никол Шерцингер:
 
След като миналата година черната перла Наоми Кембъл се раздели с дългогодишния си приятел - руския магнат Владимир Доронин, тя заяви пред радио SiriusXM, че иска да има деца, независимо дали има мъж или не. „Аз съм на възраст, на която реших, че трябва да имам дете”, заяви супермоделът. Припомняме, че през 2008 г. Наоми разкри, че страда от проблем със забременяването и трябва да се подложи на операция за премахване на киста.  
 
На четвъртото предложение за брак от пилота на Формула 1 Люис Хамилтън певицата Никол Шерцингер най-накрая прие, съобщи в. „Дейли стар”. Сватбата ще се състои през август между състезанията на Хамилтън. Очаква се Никол да остави на по-заден план кариерата си. 
 
От небрежни отношения до официална двойка – такъв вече е статусът на Риана и тъмнокожния изпълнител Дрейк. Двамата са изключително щастливи, а през последните дни барбадоската перла се движи с турнето на хип-хоп изпълнителя.