Стотици писма чете чаровната репортерка заради новата си рубрика „Мисия красота”

Зейнеб ще се подложи на разкрасителна процедура в днешното издание на най-новата й рубрика „Мисия красота”. На живо в „На кафе” на чаровната репортерка ще й бъде направена плазмотерапия.

Позната още като вампирски лифтинг, процедурата е сред най-модерните начини за подмладяване и освежаване на кожата. При него се взима кръв от вената, която се подлага на обработка с полезни вещества. Получава се „коктейл” от клетки, който се инжектира в кожата, а резултатът е незабавно възстановяване на увредените тъкани и подхранване на кожата като цяло.

Преди време в своето риалити на тази процедура се подложи и самата Ким Кардашиян, с което предизвика бурни реакции. Процедурата бързо спечели още последователи – до вампирски лифтинг прибегна Деми Мур, както и почти всички дами, стъпили на червения килим по време на тазгодишната церемония по връчване на Оскарите. 

Зейнеб ще се подложи на тази процедура не защото има нужда от нея, а защото е част от най-новата рубрика „Мисия красота”, която зрителите на „На кафе” могат да следят всяка сряда. Целта е да бъдат представени най-иновативните разкрасителни процедури и технологии, като успоредно с това екипът на предаването ще среща и с най-вълнуващите истории. 

„Ежедневно получаваме писма с много драматични човешки истории. Аз самата вече съм прочела стотици и продължавам да чета нови с всеки изминал ден”, разказва Зейнеб. Още в първия епизод „Мисия красота” направи щастлива една от своите зрителки – екипът на Гала ще подари усмивка и ново самочувствие на жена с над 90% разрушени зъби, чието лечение вече започна. 

Какво ще се случи в епизода днес и как ще изглежда Зейнеб след вампирския лифтинг? Отговорите в „На кафе” от 9.30 ч. по Нова.