Не пропускайте бляскавото шоу във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

След като над 20 000 души изчакаха търпеливо опашките пред Трона от Game Of Thrones, звездите от Dancing Stars ще направят специална хореография с него тази вечер. Парадът на звездите ще бъде посветен на световноизвестното фентъзи, което се пренесе и у нас. 

България е държавата, в която Тронът се задържа най-много – 16 дни, а участието му в Dancing Stars е последният шанс зрителите да го видят.

Един от феновете на официалната Facebook страница на шоуто ще може спечели и възможността да се снима на трона, но този път на сцената на Dancing Stars и в компанията на някои от звездите на предаването. За да участват в най-новата игра на Dancing Stars, почитателите трябва да отговорят на въпроса: „Кой е любимият им герой от сериала Game Of Thrones и защо” в рамките на деня. Повече за играта научете тук.

Междувременно стана ясно, че Нели Атанасова си взима отпуск от Dancing Stars. Бившата гимнастичка танцува вече втори месец с травма на гърба, но като истински спортист досега не обръщаше внимание на болката. След елиминациите в четвъртък Нели постъпи в болница за преглед и лекарите препоръчаха да не се подлага на тежки физически упражнения, каквито са всички танци и тренировки в Dancing Stars. Ето защо Нели трябва да почива и зрителите ще я видят на сцената след празниците, а на нейно място във вторник ще танцува Симона Пейчева

Освен Нели и останалите звезди ще имат възможност да починат от тежките тренировки. Напрежението става още по-голямо, защото следващите елиминации ще бъдат чак на 8 май, когато Dancing Stars се завръща в ефира. 

Не пропускайте Dancing Stars във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.