Продуктите са налични за мобилни устройства с Android и iOS

Мобилните приложения на най-големия уебсайт за видео споделяне у нас Vbox7.com и на най-популярния сайт за прогноза на времето Sinoptik.bg се радват на огромен интерес. След тяхното пускане през февруари мобилното приложение на Vbox7.com е инсталирано общо 150 000 пъти, а това на Sinoptik.bg 125 000 пъти. И още – посещенията на една от емблематичните категории на Vbox7.com – ТОП 40, достигат впечатляващите 250 000 на ден, а гледанията на видео съдържание са 125 000, отново на дневна база. 

Уникална функционалност на мобилното приложение на Vbox7.com дава възможност на потребителите да записват и качват видео бързо и лесно, от всяко място през мобилно устройство. За да направят това, те трябва да са регистрирани в платформата със собствения си профил.

Притежателите на приложението на Sinoptik.bg пък могат да разберат каква е  прогнозата за времето за 80 000  локации по целия свят за 10 дни напред, а освен това да наблюдават как ще се променя тя нa всеки час през следващите 24 часа.

И двата продукта са налични за мобилни устройства с операционна система Android, както и за устройства със система iOS и са напълно безплатни. Допълнително удобство за потребителите са удобният дизайн и навигация. 

Mожете да свалите приложението на Sinoptik.bg за вашия смартфон или таблет за Android тук и за iOS тук.

Mожете да свалите приложението на Vbox7.com за вашия смартфон или таблет за Android тук и за iOS тук.