„Здравей, България” отразява актуалните събития и дебатите в Народното събрание извънредно и след 9.30 ч. по Нова

Оставка година по-късно - това е водещата тема в сутрешния блок „Здравей, България” в четвъртък. Екипът репортери на Нова следи всичко, което се случва и не се случва в парламента. Сутрешният блок „Здравей, България” е готов да отрази актуалните събития и дебатите в Народното събрание за оставката на правителството извънредно и след 9.30 ч. Възможно е да възниканат промени в предварително зададените теми. И още от акцентите в предаването:

Ексклузивно на въпроси за последно в управлението отговарят председателят на парламента Михаил Миков и министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Какво ще се случи оттук нататък? Коментират проф. Михаил Константинов и Екатерина Михайлова - в качеството й на бивш заместник председател на парламента.

Докъде стигна разследването за пострадалите в нощта на Белия автобус? Разговор с журналистите Миролюба Бенатова и Иво Божков.

Най-кратко управлявалият екоминистър – заблуждава ли, че е завършил техническия университет в Мюнхен?

Свещеник гони жена си с четири деца. Защо?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите ще научите в „Здравей, България”с Ани Цолова и Виктор Николаев в четвъртък, 24 юли, от 6.20 ч. до 9.30 ч. по Нова.