Любимото шоу на България се завръща на 8 септември, понеделник, от 23.00 ч. по Нова

Любимото шоу на България -  „Господари на ефира“, се завръща на 8 септември, понеделник, от 23.00 ч. за началото на 12-ата си година в ефира на Нова.

От 1 септември в ефира на Нова телевизия се завъртя и промото за завръщането на шоуто, което е инспирирано от предстоящите парламентарни избори. В него Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека – двойката водещи, която ще започне да води новия сезон - умело пародират обичайните политически обещания, на които сме се наслушали в последните 24 години.

Под наслов „Да има“, двамата обещават 5000 лева минимална заплата, 3000 лева пенсия, безплатен транспорт и безплатна вечеря, за всяко дете - куче, за всяка жена – къща, а за всеки мъж… жена. И не на последно място – България на три планети, защото българите трябва да имаме самочувствие.

Но това, което „Господари на ефира“ и продуцентът Джуди Халваджиян обещават е, че и през новия сезон ще продължи традицията да представят все по-забавни и провокативни материали, както и неуморно да преследват, показват и изобличават нередностите, които ни заобикалят. Така че родните ни политици и всички тарикати трябва да внимават в картинката.

Не пропускайте началото на новия сезон на „Господари на ефира” от 8 септември, понеделник, от 23.00 ч. по Нова.