Платформата набира все по-голяма популярност сред хората, които „живеят онлайн”

Култовите сериали в каналите на Нова телевизия вече са достъпни и в системата на Nova Play. Платформата набира все по-голяма популярност сред хората, които „живеят онлайн”.


Събуждаме се с телефона, лягаме си с таблета. Живеем с интернет и искаме да имаме достъп до всичко по всяко време. Само за година хората, които ровят из сайтовете през мобилния си телефон са се увеличили с над 60%, показва статистиката.


„Всеки изминал месец хората започват все по-често да ползват мобилните си телефони, да следят сериали, предавания, новините”, обяснява Елена Колева, мениджър „Инернет проекти” в Нова телевизия.


След старта на платформата Nova Play емблематичните продукции в програмата на Нова са по-близо до зрителите. Новото в приложението са сериалите с всичките си епизоди.


Най-ценното, когато гледаме любимото си предаване в Nova Play, е това, че имаме пълен контрол. Доста по-голям от този на дистанционното.


Ако пропуснем Nовините в 19, можем да ги гледаме два часа по-късно. Ако филмът не ни харесва, просто го спираме и си пускаме, да речем, „Господари на ефира“. Ако пък пропуснем някой лаф на Зуека и Рачков, можем да превъртим назад и да го видим пак. И пак. И пак.


Още утре с Nova Play ще седнете на първия ред на сцената. Можещи и неможещи кандидат-звезди ще блеснат в Х Factor. А след седмица отново Nova Play ще ви вкара в къщата на съквартирантите.


„В Биг Брадър за първи път в мобилното приложение ще могат нашите потребители да гледат 24 часа на живо от къщата”, обяснява Елена Колева.


Доброто настроение е напълно безплатно.


Повече по темата гледайте във видеото.