Вътрешната конкуренция също поразчупи кампанията

Предизборната кампания вече е в разгара си. Наред с традиционните плакати, хора и ръченици, този път щабовете заложиха и на по-смели и екстравагантни методи за агитация. 
 
Освен в арена на политически сблъсъци, тази кампания се превърна и в терен за агитационна екзотика. В случая на Мая Манолова от БСП – подвижна, съчетаваща, по нейни думи, най-евтиния билборд, атракция и транспорт. Конкуренцията обаче не спи и докато Манолова обикаля на колела кюстендилските села, Бойко Борисов проговори от стената.
 
В ГЕРБ разработиха специално мобилно приложение, за да може посланията на лидера им да са достъпни на всеки ъгъл. Но в това време в гръб му изскочи друга конкуренция. Татяна Дончева – лидер на „Движение 21”, заяви, че тя е единственият мъж в политиката.
 
Вътрешната конкуренция също поразчупи кампанията. В борбата си за преференции кандидатите зарязаха общото партийно благо и започнаха да агитират лично за себе си.
 
И ДПС разчупи калъпа. Дали заради демонстрация на религиозна толерантност, или друго, движението стартира много от кампаниите си по места с молебени и водосвети в православни храмове. А „Атака” си избра да агитира с русофилство.
 
Повече гледайте във видеото.
 
И докато кандидатите за власт обикалят и обещават, ние питаме – „Има ли клинична пътека за болното българско здравеопазване?” Тази събота кандидатите за власт се явяват на поредното интервю за работа пред зрителите на Нова. Очакваме вашите въпроси по темата здравеопазване и социална политика ТУК. Предизборните дебати започват в събота в 16.00 ч. Тази седмица срещу политиците ще застанат Николай Дойнов и Ани Салич.