Настоящият европейски шампион бе ескортиран от летището при изключително засилени мерки за сигурност

Настоящият европейски клубен шампион Реал Мадрид вече е на българска земя. Отборът пристигна с полет от испанската столица малко след 13:00 часа днес при изключително засилени мерки за сигурност. „Белия балет” излиза срещу Лудогорец в двубой от груповата фаза на Шампионската лига утре от 21:45.

 

Играчи и треньори бяха ескортирани от полицейски кордон през ВИП изхода на Терминал 2 на Летище София. Звездите все пак помахаха на стотиците фенове, които се бяха събрали да ги посрещнат.

 

Стотици фенове очакваха да видят любимците си. Лъскав червен автобус очакваше Кристиано Роналдо и компания и ги взе почти директно от пистата. Така журналисти и фенове зърнаха „лос галактикос“ в 20-ината метра от напускането на терминала до автобуса, при това през телена мрежа.

 

Официалната тренировка на испанския тим започва в 19.00 часа на стадион "Васил Левски" и ще бъде открита за журналисти в първите 15 минути. Екип на Нова телевизия ще бъде на стадиона, така че зрителите ще могат да видят на живо част от тренировката на шампионите. 

 

Припомняме ви, че заради мача има двойно повече места за журналисти и разширени ВИП ложи, теренът е намален до определен размери. Всичко това е, за да останат доволни от УЕФА.

 

 

Междувременно закопчаха коли на УЕФА, докато делегация инспектирала националния стадион. Служителите на Столична община преценили, че колите са паркирани не на правилното място. 

 

Автор: Рой Хил