За по-малко от седмица тя успя да изнерви повечето от съквартирантите

Людмила Захажаева се очертава най-големия дразнител в къщата на VIP Brother. За по-малко от седмица тя успя да изнерви повечето от съквартирантите.

 

Нейната безспорна „любимка” е Зорница. Колоритната рускиня не спира да сипе хапливи забележки по неин адрес. В днешния епизод от шоуто Люси нарече Зорница "гол охлюв" и "остаряла стока" заради възрастта на Линдарева и заради факта, че има доста по-възрастен приятел. Захажаева успя да изнерви и домакините в къщата, като се опита агресивно да присвои кафето на Wosh MC, което той дал на Камелия Воче да го съхранява.

 

В епизода тази вечер видяхме и как лагерите в къщата станаха максимално осезаеми по време на тайната мисия на Жени и Тачо, "Диктаторът". Домакините издребняха до такава степен, че си приготвиха питка, която увиха, скриха от другите и изядоха на "тайна" вечеря в спалнята на Политбюро. Това разбира се не остана незабелязано, а Зорница и Елена им направиха забележка в прав текст.

 

След като стана ясно, че седмичната мисия е успешна, сред съквартирантите най-накрая настъпи мир и радост. Дори напускането на Ива не можа да помрачи доброто настроение, а най-близката й приятелка Кали осезаемо смени тактиката и започна да се опитва да бъде част от компанията на Жени, Тачо,Wosh MC и останалите купонджии в kъщата.