Социалната инициатива на Нова телевизия - "Промяната" e към своя край

 

 

 

Социалната инициатива на Нова телевизия - "Промяната" e към своя край. В продължение на три месеца стотици кандидати подадоха документи за участие. 

 

В „Събуди се” днес Нивелина Няголова представи идеята на две дами от Варна да учат децата как се приготвят сладки, как се меси хляб, как се приготвя чай и всичко, което е свързано с прекарването на един приятен следобед с приятели. За Мая и Стояна заниманието с децата носи лично удовлетворение.  За самите деца това е шанс да придобият умения, които повечето малчугани научават от майките си. 

 

Голяма част от децата, с които работим обаче нямат достъп до най-обикновените неща, които ни събират заедно“, обясни Стояна Стоева, която с ентуасиазъм обяснява тънкостите при правенето на сладки.„Създава се едно пространство, което дава и сигурността и малко по-независим и по-пълноценен живот за децата от институции“, коментира Мая Донева. 

 

Зрителите на Нова телевизия все още могат да подкрепят своите фаворити от „Промяната” на сайта, а от тримата кандидати, събрали най-голяма зрителска подкрепа, специално жури ще избере победителят. Гласувайте тук