Миролюба Бенатова представя: Абсолютен отбор – част втора

 

В ДикOFF от 16:00 до 19:00 в неделя очаквайте:

 

Моделът и астролог Бистра Копанарова отново в ДИКOFF. Някои забележки и необходими уточнения или нещо като право на отговор.

 

Има ли богати находища на нефт и газ буквално под краката ни? Какви тайни пазят недрата на България? Какви богатства крият? Светослава Рудолф откри точния човек, който знае отговорите на тези въпроси.

 

Слави Бинев гостува на живо в студиото на Сашо Диков. За компромисите, партньорствата и коалициите в името на България. Разговор за политическата чест, личното достойнство и патриотичните игри, които някои се опитват да играят.

 

Миролюба Бенатова представя: Абсолютен отбор – част втора. Филмът на Миролюба Бенатова за националния ни отбор по художествена гимнастика продължава с отговорите на някои важни въпроси. Един от тях е има ли нахранени гимнастички. Ще останете изненадани...

 

И тази седмица стажантския контрол е неизбежен. Специалният коментар ще бъде от Илиана Беновска. Стажанта и Стажантката в едно студио. Сашо Диков и Илиана Беновска – взривоопасно за политическата класа.

 

Веселин Маринов даде едно от най-откровените си интервюта пред Сашо Диков. Кога е плакал от радост и от мъка, как преживява загубите, кои житейски уроци никога няма да забрави... Един различен Веселин Маринов – такъв, какъвто никога не сте го виждали.