Развоя на събитията в Къщата гледайте в Big Brother All Stars в сряда от 20.00 ч. по Нова

След като още на втория ден от престоя си в Къщата Съквартирантите останаха без топла вода и бюджет, те останаха и без завивки и възглавници в епизода на Big Brother All Stars във вторник. Big Brother се ядоса заради опита за бойкот на Съквартирантите, които нямат храна и спят през повечето време. Той изпрати единствения буден - Боби, да събере всички завивки и заяви на участниците, че е отегчен от тях.

Същевременно Ники Китаеца проговори за връзката си с Азис и четиригодишния театър, в който му се е наложило да играе съпруг на Краля на фолка. Ники е категоричен, че винаги е бил хетеросексуален, а връзката с Васко се гради на пиар стратегия и нужда от пари. След изповедта Big Brother предложи на Ники да възвърне топлата вода, 100% от бюджета, завивките и да осигури обилна вечеря по случай именния ден на Катето, само ако избръсне брадата си. Той отказа и заяви, че няма да прави компромиси със себе си.

Само след няколко часа, прекарани на „бунището за звезди”, Петя Буюклиева влуди самия Big Brother и той й предложи да се размени с някого, ако иска. Мястото й беше заето от Емо Каменов, а бюджетът на Съквартирантите се увеличи с още 20%.

Развоя на събитията в Къщата гледайте в Big Brother All Stars от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.