„На кафе” с Албена Вулева след финала на VIP Brother 2014

„Единственият мотив за влизането ми във VIP Brother 2014 беше експериментът”, заяви в „На кафе” Албена Вулева, която се класира на пето място във формата. „Влязох като телевизионер да видя как изглежда шоуто отвътре и като фен на формата да го изпитам. За мен беше експеримент, изключително приятен. Много съм щастлива, че влязох, въпреки че имах резерви”, обясни тя. 

Албена Вулева подчерта, че не е следвала определена стратегия по време на участието си: „Не съм играла по някакъв фалшив начин, аз съм такава каквато съм, така играх и там. Когато има предизвикателства и мисия, аз съм амбициозна, амбициозна съм и в живота”. 

Тя обясни още, че е очаквала да е по-напред в класирането. „В този формат съм една от малкото, излязла с плюсове, повечето излязоха с очернен имидж. Разбира се, че очаквах да съм по-напред в класирането. Изненадана съм от това, че Влади Въргала въобще е на първо място, никога не съм считала, че той може да спечели”, коментира тя. 

Към разговора с Албена Вулева се присъедини и майка й Людмила Захажаева, която зрителите също познават от престоя й в Къщата. Целия разговор с двете дами гледайте в „На кафе” в NovaPlay.