Благотворителните издания на „Сделка или не” гледайте на 24, 25 и 31 декември от 18.00 ч. по Нова

Празнични изненади са приготвили от екипа на „Сделка или не” на 24, 25 и 31 декември по Нова, когато популярни личности ще играят благотворително за българските деца и „Българската Коледа”.

В предаването на Бъдни вечер водещият Румен Луканов ще посрещне Господарите на ефира Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. Играта на колоритните водещи е изпълнена с напрежение и изненади до финала, подсказа Луканов. 

В деня на Коледа в подкрепа на „Българската Коледа” ще играе голямата българска актриса Татяна Лолова. В новогодишното издание на „Сделка или не” за каузата ще играят също актьорите Алекс Сърчаджиева и Михаил Билалов.

Тази година „Българската Коледа” е ориентирана предимно към деца с вродени заболявания, отбеляза Румен Луканов. Той призова зрителите да подпомогнат благотворителната инициатива, която Нова телевизия отново подкрепя. Повече за празничните издания на „Сделка или не” вижте във видеото тук. 

Можете да подкрепите „Българската Коледа”, като изпратите SMS на 1117 или се обадите на 0900 1117 от стационарен телефон. С всяко обаждане или SMS помагате с 1 лев на дете в беда.