Елена Чопакова разказва какво е да си беден, но щастлив в „Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по Нова

Как се обяснява на едно дете, че няма – няма пари за играчки, за обувки, за вафли? Това ще ни разкаже Елена Чопакова в предаването „Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по Нова.

Преди няколко седмици „Ничия земя” отведе зрителите в село Черно поле, Северозападна България. Негов жител го беше обявил за продан в интернет заради постоянните кражби. Търсейки няколкото семейства лоши цигани, от които се оплакаха възрастните хора в селото, екипът на „Ничия земя” се натъкна на едно от добрите, с което Елена Чопакова ни среща в първата събота на новата година. В семейството на Калин и Емилия децата са шест. Всяко следващо износва дрехите на предишното. Обувки за всички няма - въпреки това, дори и боси ходят на детска градина и училище. Играчки нямат и никога не са имали - играят си с двете котки. С цената на много усилия от страна на родителите им не си лягат гладни и всички до едно са желани. Изненадващо Емилия не се оплаква – иска само децата й да са живи и здрави. Единственото, за което съжалява е, че парите няма да стигнат за коледни подаръци малките…

„С историята на Калин, Емилия и шестте им деца не се надяваме да ви трогнем. Искаме да ви кажем, че има и такива хора – бедни и щастливи, и че храната, която изхвърлихте по празниците, щеше да е добре дошла на тяхната трапеза”, разказва Елена Чопакова и по този начин пожелава щастлива 2015 година на зрителите.

Не пропускайте историята на Калин, Емилия и техните деца в „Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по Нова.