Животът на Ани и Оги се променя напълно тази вечер от 22.30 ч. по Нова

Като агенти на ЦРУ Ани и Оги са свикнали с постоянните промени, но животът им ще се преобърне тотално в епизода на „Тайнствени афери” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.

Ани получава най-важната задача в своята кариера. Извършен е обир в американска компания, която създава ценни технологии по поръчка на военното министерство.  Уликите свързват крадеца със Саймън – предполагаем руски агент, който ЦРУ беше поставило под наблюдението на Ани. Агент Уокър успя да си изгради успешно прикритие и да влезе в тясното обкръжение на заподозрения. Началник Лина настоява Ани отново да се свърже със Саймън, за да го залови, когато крадецът се свърже с него. Прикритието ѝ обаче е компрометирано и Саймън избягва, което води до дисциплинарно наказание за нея. Ани е върната в стария си отдел при Джоан. Междувременно нещастията не подминават и Оги, който е напуснат от годеницата си броени дни, след като ѝ е предложил брак. Причината е, че не Паркър не може да приеме разкритието, че Оги е агент на ЦРУ.

Дали Саймън ще бъде заловен и ще се справят ли Аги и Оги с препятствията по пътя им? Ще разберем в епизода на „Тайнствени афери” тази вечер от 22.30 ч. по Нова