Той беше принуден да се оттегли от борда на дружеството през март 2013 г.

Професор Михаил Константинов се върна в управлението на "Информационно обслужване". От 5 януари той отново е председател на Съвета на директорите на дружеството. Това става ясно от информация, качена на сайта на "Информационно обслужване" на 8 януари.

 

Заместници на професор Константинов са Валери Борисов, който е бил заместник-министър по въпросите на електронното управление в първото правителство на Бойко Борисов. Останалите членове на борда са Ивайло Филипов, Юлияна Калчева и Валентина Недялкова. Ивайло Филипов също така е и изпълнителен директор на "Информационно обслужване", информира БГНЕС.

 

Професор Константинов беше принуден да се оттегли от борда на дружеството през март 2013 г. заради своето изказване, че ако алтернатива на управлението на Борисов е нова Тройна коалиция, то той ще направи всичко възможно това да не се случи. Това негово изявление беше възприето от българската общественост като знак, че той може да се изкуши и да фалшифицира вота. Математикът отхвърли тези обвинения, но в крайна сметка трябваше да се оттегли от заемания пост.