Три жени със сериозни професии са намерили уникални начини да се прекарват свободното си време

Възможно ли е сивото и напрегнато ежедневие да провокира към творчество? Оказва се, че докато мъжете се спасяват с лов, риболов и спорт, то жените намират отдушник в създаването на красота.

 

Ставане рано, бързане за работа, задръстване, задачи, невъзможни срокове, нерви, умора, изпуснати моменти и спестени усмивки - Някои се събуждат остарели в живота минал по правилата на обществото. Други излизат от коловоза. Започват да създават щастие. Като Станислава - технически секретар в агенция за недвижими имоти. В свободното си време - художник. Тя рисува бутилки. Подарява красота на приятелите си и получава усмивки в замяна.

 

Вместо бои Цветелина е хванала конци. В работно време е изпълнителен директор на Асоциацията на вносителите на автомобили. Вечер вкъщи шие гоблени.   

 

Усилия полага и Райна. С три деца вкъщи тя е намерила начин за малко спокойствие и тишина в създаването на кексчета и картички – заедно с децата 

 

Режимът „Много работа и малко почивка” често кара хората да усещат как животът минава покрай тях. А създаването на красиви неща е върнало в тези жени чувството, че живеят пълноценно.