Гледайте семейния филм „Моят Джордж” от 12.30 ч. и комедията „Очаквай неочакваното” от 14.20 ч. по Нова

Две романтични кино премиери, изпълнени със смях и забавни ситуации очакват зрителите в празничния следобед на Гергьовден в ефира на Нова.

От 12.30 ч. Сара Ланкастър ще търси своята перфектна половинка в семейната комедия „Моят джордж”. Звездата от сериала „Чък” влиза в ролята на младата писателка Ани Бътлър, чийто живот е изпълнен с тъга след раздялата с приятеля й. Проблемите в личния живот я подтикват да прекрати кариерата си като писател на потребителски наръчници и да напише книга за живота, който винаги е искала да има с нейния въображаем идеал за мъж - Джордж. Всичко започва на шега, но литературният агент на Ани решава да публикува и промотира книгата. Има обаче едно условие - книгата да бъде представена пред публика от въпросната влюбена двойка. Ани има една седмица да намери нейния Джордж...

От 14.20 ч. Камерън Диас, Дженифър Лопес, Елизабет Банкс и Бруклин Декър ще се сблъскат с радостите и проблемите на бременността в романтичната комедия „Очаквай неочакваното”.  Създаден по едноименния бестселър на Хайди Мъркоф, филмът разказва с хумор историята на неочакваните изпитания и победи от периода, в който се очаква появата на нов член на семейството. Животът през очите на четири взаимно свързани двойки, изживяващи вълненията и изненадите покрай раждането на дете и в крайна сметка стигащи до проумяването на универсалната истина, че без значение какви планове правиш, животът невинаги ти поднася неочакваното.

Не пропускайте да се посмеете със семейния филм „Моят Джордж” от 12.30 ч. и комедията „Очаквай неочакваното” от 14.20 ч. по Нова.