Певицата ще изпее както нови песни, така и хитове по време на концерта на 28 май

Певицата Михаела Филева ще представи дебютния си  албум „Инкогнито” на 28 май на живо в София Лайв Клуб. На сцената тя ще излезе в компанията на музикантите Краси Тодоров – клавишни, Васил Крумов – китари и Васил Вутeв – ударни. 

В концерта ще участват също Били Хлапето, VenZy, Графа, Прея и Дивна, с които Михаела има общи песни в албума й. Специален гост ще е Маестро Живко Петров, който е автор на „Фантазия”, също включена в „Инкогнито”. 

Звездата на Михаела Филева изгря с хита й „Опасно близки” с участието на VenZy и след успеха на „Когато ти трябвам” с Били Хлапето. Певицата е забелязана от продуцентите от Монте Мюзик след участието й в първия сезон на X Factor, а Графа е автор на част от песните в албума. През последните две години тя представи също хитовете „Приливи и отливи”, „Едно наум”, „И аз съм тук”, участва в „А дано, ама надали” с Графа и VenZy, както и в „На ръба на лудостта” с Графа. Изброените песни с изключение на „А дано, ама надали”, още пет нови трака и шест бонус парчета оформят съдържанието на дебютния албум „Инкогнито”. По време на концерта Михаела Филева ще представи на живо както новите песни, така и хитовете си.