Бруно Рибейро в специално интервю само за Нова

 

Играчи на английския шампион „Челси” могат да преминат в „Лудогорец”. Това разкри в ексклузивно интервю за Нова телевизия новият старши треньор на тима Бруно Рибейро.

 

39-годишният португалец подписа договор за две години с „Лудогорец” и идва в България по препоръка на мениджъра на „Челси” Жозе Моуриньо.

 

Моуриньо ми сподели, че това е проект, който си заслужава. Той е като мой брат и непрекъснато поддържаме връзка. Чуваме се постоянно и е наясно с идеите ми, тактиката ми и всичко останало. Знам, че президентът на „Лудогорец” Александър Александров е разговарял с него за мен. Има вероятност някои футболисти на „Челси” да дойдат в „Лудогорец”. Ще разговаряме с Моуриньо и ще видим дали това може да се случи. Но при всяко едно положение, той ще ни помогне. Нуждаем се от трима или четирима нови футболисти”, каза за Нова Рибейро.

 

Той има скромен опит като треньор. До този момент е водил на елитно ниво единствено португалския „Витория Сетубал”. Въпреки това той е амбициран да постигне големи успехи с „Лудогорец”.

 

„Идвам в голям клуб. Преди шест години „Лудогорец” е бил в трета дивизия, а сега играе в Шампионската лига. Мисля, че това е единственият подобен клуб в света. Имах и други оферти – от Португалия, Испания и Англия. Но реших да дойда тук заради перспективата да играеш в Шампионската лига. Това е прекрасна възможност”, добави Бруно Рибейро.

 

Цялото интервю на старши треньора гледайте тук!