Двама стари приятели с нови роли и много мечти – Георги Мамалев и Антон Радичев

В деня на независимостта на САЩ в предаването „Комбина” ще гостува президентът Георги Първанов. Политикът, който има два пълни мандата за президент на България, ще говори за актуалните теми от последните седмици като напрежението в ромските гета, танковете на НАТО и защо АБВ ще подкрепи искането за 100% мажоритарен вот. Какво ще се случи с рискованата политика на левите му колеги в Гърция и каква е кризата на политическия и партийния модел.

 

Двама стари приятели с нови роли и много мечти – Георги Мамалев и Антон Радичев. Дългогодишни партньори на сцената, едни от основателите на Клуб НЛО, с любими роли в любими филми, актьорите ще разказват истории от кухнята на театралните си и кино проекти заедно. Как се поддържа приятелство в актьорската гилдия, където по правило всички са конкуренти и защо талантът не се учи, а е даденост. Всичко това е още в „Комбина”, в събота 4 юли.

 

Денис Ризов – американско барбекю или българска скара в Деня на независимостта ще ни сготви продуцентът, който приема САЩ за втория си дом? Пред къщата си Денис ще покаже майсторството на един мъж да приготви вкусна вечеря на скара, което е запазена марка на всяко американско семейство.

 

Емил Анчев, вокалистът на рок група „Конкурент”, който от години е влюбен в жена си Ани, преживява поредната семейна трагедия. След като дъщеричката му Емма, преживя серия болезнени операции, защото страдаше от болестта на Пертес и благополучно се оправи, откриха рак на жена му Ани, която се нуждае от скъпа операция в Турция. Как година след като подари годежен пръстен на жена си и малко преди да подновят сватбените си клетви, един мъж се бори за живота на своята любима жена, ще разберете от „Комбина”, събота, 4 юли. 

 

В рубриката ни „Без комплекси” тази седмица ще спорим за това как да се реши проблема с насилието в училище. Защо ескалираха толкова много случаи на бити и тормозени учители и къде отиде авторитетът на преподавателите. Може ли закон да реши този проблем в българското образование и какво означава да има предмет „уважение към учителя”? В дебата по тази тема ще вземе участие и известната начална учителка Силвия Зубева, която предизвика небивал интерес със снимката от първия си учебен ден миналата година. 

 

В „Къси разкази” Мария Йотова ще ни срещне с трима бити учители от Шумен, Велико Търново и Пловдив. Защо будителите ни са предизвиквани с юмруци, кой е виновен за невъзпитанието на днешните подрастващи ученици и какви са историите, които стоят зад лицата на тримата учители. Очаквайте в „Комбина” в събота, 4 юли. 

 

В „Хвани ме, ако можеш” на детектора застава Тити Папазов. Треньорът идва от Гърция и ще коментира истерията на южните ни съседи относно кризата там. Каква е истината, според Тити Папазов, за „Левски”, защо не е демон Делян Пеевски и остава ли треньорът в отбора на Цветан Василев. Отговорите в „Комбина”, тази събота, 15:00 часа.