Гледайте мачовете Динамо Минск - Черно море от 18.00 ч. и Брьондби - Берое от 20.00 ч. на живо по Diema Sport и в Gong Play

След неочаквано ранното отпадане на Лудогорец от Шампионската лига, погледите остават вперени в Берое и Черно море. Именно в старозагорци и варненци са надеждите за българско участие поне във втория по престиж европейски клубен турнир – Лига Европа. 

„Моряците” се изправят тази вечер в 18.00 ч. срещу Динамо Минск в мач-реванш. Според мнозина възпитаниците на Никола Спасов имат по-лесна задача от Берое с оглед на това, че в първата среща стигнаха до равенство 1:1. Главен съдия ще бъде украинецът Анатолий Жабченко. Двубоя между Динамо Минск и Черно море можете да проследите тази вечер от 18.00 ч. на живо в ефира на Diema Sport и в платформата Gong Play.

След мача на Черно море на терена ще излезе Берое. Момчетата на Петър Хубчев трябва да наваксат гола пасив от първия мач с Брьондби, ако искат европейската приказка да продължи за тях. Датчаните са сериозен съперник, но в никакъв случай невъзможен за преодоляване. Главен съдия на мача ще бъде французинът Никола Ренвил.Срещата между Брьондби и Берое с начален час 20.00 можете да проследите също в ефира на Diema Sport и в Gong Play.

Снимка: Gulliver/Getty Images