Не пропускайте най-интересните спортни срещи тази неделя по Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra

Най-интересните футболни срещи от родното първенство, Английската висша лига и френската Лига 1, както и поредния старт за сезона на Формула 1 за Голямата награда на Белгия могат да следят феновете тази неделя в ефира на спортните канали в HD качество Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra.

Състезанието за Гран При на Белгия е спортната кулминация в неделя по Diema Sport 2. След четири седмици пауза битката във Формула 1 се подновява на пистата „Спа” в Белгия, където Себастиан Фетел е амбициран за ново силно представяне, а Люис Хамилтън и Нико Розберг са готови за реванш. Феновете на високите скорости могат да проследят състезанието на живо в неделя от 15.00 ч. по Diema Sport 2. 

В програмата на Diema Sport 2 в неделя запазено място имат още два мача от „А” група: Славия - Литекс (17.30 ч.) и Локомотив - Левски (20.00 ч.). В ефира на Diema Sport любителите на английския футбол могат да проследят две срещи от Висшата лига: Уест Бромич Албиън - Челси (15.30 ч.) и Евертън - Манчестър Сити (18.00 ч.). Спортният уикенд ще завърши с мача от висшата дивизия във френския футбол между отборите на Олимпик – Марсилия и Троа в неделя от 22.00 ч. по Diema Sport

Снимка: БГНЕС